picker

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Find mig her

Jeg ser og behandler akutte og fx medfødte bevægeapparatets problemstillinger hos børn i forbindelse med mit arbejde som Afdelingslæge ved Børnesektoren, Ortopædkirurgisk Afdeling – Aarhus Universitetshospital

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

For at blive set her skal du eller dit barn have en henvisning fra en anden læge (fx en praktiserende læge eller en anden hospitalslæge). Min arbejdstelefon – primært til faglige råd og aftaler om overflytninger – på AUH er 51482645.

Herudover har jeg mulighed for at vurdere og behandle børn med bevægeapparats problemstillinger ved privathospitalet Aleris-Hamlet Aarhus

Akutte skader behandles også efter aftale. Jeg laver desuden second-opinions og har mulighed for at ultralydsscanne i forbindelse med konsultationer. Et efterfølgende udredningsforløb kan indeholde fx røntgen, CT eller MR scanning som alt sammen kan foregå her. Vi kan hjælpe med at arrangere genoptræning med fysioterapi. Er der behov for en operation kan det også foregå her.

Brendstrupgårdsvej 21, 8200 Aarhus N

+45 3637 2500

Speciallægeerklæringer i ortopædkirurgi

Jeg laver speciallægeerklæringer og attester hos både børn og voksne. Konsultationen finder sted i Aarhus. På sigt bliver der også mulighed for konsultation i Silkeborg.

Ofte vil du blive booket ind til undersøgelse direkte via dit forsikringsselskab (via mediconnect.dk eller attestbooking.dk). Hvis du selv ønsker at finde tid til at få lavet en speciallægeerklæring kan du bruge nedenstående link (du skal oprette en bruger i mit journalsystem og logge ind med engangs sms kode) . Er der ikke tider tilgængelige så kontakt mig venligst og jeg opretter en tid til dig.

BOOK EN TID HER
To Top