Find mig her

Jeg ser og behandler akutte og fx medfødte bevægeapparatets problemstillinger hos børn i forbindelse med mit arbejde som Overlæge ved Børnesektoren, Ortopædkirurgi – Aarhus Universitetshospital

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

For at blive set her skal du eller dit barn have en henvisning fra en anden læge (fx en praktiserende læge eller en anden hospitalslæge). Forespørgsler omkring tider kan rettes direkte til Børnesektorens sekretariat på 78454180.

Jeg kan kontaktes omkring  faglige råd og aftaler om overflytninger81757558.

Jeg har tidligere haft mulighed for at vurdere og behandle børn med bevægeapparats problemstillinger ved privathospitalet Aleris-Hamlet Aarhus

Aktuelt har jeg ikke åbent for private konsultationer

Speciallægeerklæringer og funktionsattester i ortopædkirurgi

Jeg udfærdiger speciallægeerklæringer og funktionsattester hos både børn og voksne. Baggrunden for at disse skal laves er normalt for at få undersøgt følgetilstande efter skader og ulykker. Jeg giver min uvildige vurdering af problemet efter gennemgang af sagsmaterialet og en grundig objektiv undersøgelse. Det er ikke min opgave at fastsætte en endelig méngrad. Dette påhviler i sidste ende forsikringsselskabet.

Konsultationen finder sted i Aarhus. Ved mere komplicerede sager vil jeg ofte et opsætte telefoninterview i forvejen for at sikre at alle nødvendige oplysninger er tilgængelige på undersøgelsesdagen.

Da jeg i mit daglige arbejde har mange børn i behandlingsforløb med bla følger efter ulykker har jeg stor erfaring i at undersøge og vurdere børn med følger efter skader. I nogle tilfælde kender jeg barnet og familien i forvejen. I andre tilfælde foreslår forsikringsselskabet mig selv som mulighed fordi de kender mig fra tidligere sager. Det kan også være at du har fundet min side i forbindelse med søgning på nettet.

Dit forsikringsselskab kan normalt booke dig direkte ind til undersøgelse (via mediconnect.dk eller attestbooking.dk). Hvis du selv ønsker at finde tid til at få lavet en speciallægeerklæring eller andet attestarbejde kan du bruge nedenstående link (du skal oprette en bruger i mit journalsystem og logge ind med engangs sms kode) . Er der ikke tider tilgængelige så kontakt mig venligst og jeg opretter en tid til dig.

Priser fremsendes på anmodning.

BOOK EN TID HER
To Top